Babamasszázs oktatás

A babamasszázs hagyománya több ezer éves múltra tekint vissza. Az ősi kultúrákban anyáról gyermekre szállt.
A pici masszírozásával egy kommunikáció alakul ki baba és anyuka közt szavak nélkül, mely segíti a picit, hogy nyugodtabb és boldogabb baba legyen.
Természetesen apuka is, nagymama is, stb. végezheti a pici masszázsát, de elsősorban az anyuka segítsen beleépíteni a napi rutinjukba.
A pici masszírozása segít megőrizni egészségét, testi-lelki jólétét, a szülőnek pedig erősíti az önbizalmát, az anyai érzését, míg az apák pedig lehetőséget kapnak arra, hogy babájukat masszírozva közelebb kerüljenek gyermekük szívéhez, ezzel elmélyíthessék a köztük kialakuló kötődést.
A babamasszázs a fizikálisan kifejtett előnyein keresztül stimulálja a bőrt, a légző rendszert, a nyirokkeringési rendszert, javítja a vérkeringést, az emésztést, segíti az immunrendszer működését, az érzék-szervek és az izomrendszer fejlődését.
Segít a stressz-oldásban, ellazulásban, a feszültségek levezetésében, a fájdalmas emlékek enyhítésében.
A masszírozott babák a betegségekkel szemben ellenállóbbak, kiegyensúlyozottabbak, nyugodtabbak, éber állapotban aktívabb a figyelmük és érdeklődőbbek. Kevesebbet sírnak, könnyebben alszanak el és alvásuk minősége is javul. A súlygyarapodásuk és fejlődésük kiegyensúlyozottabb.

A tanfolyam 2-3 alkalmas, alkalmanként nagyjából 2 órás.

Időpont: megbeszélés alapján.

Tanfolyami ár: 9.000 Ft

Hozd el párod, barátnőd, anyukád, vagy a nagyit és fejenként 1.000 Ft kedvezményben részesültök 🙂

A babamasszázs oktatás tematikáját ide kattintva tudod letölteni!

Masszázs-Neked szalon

Tóth Nikolett masszőr

2030 Érd, Magoldna utca 1/A.

0630-663-7705

Időpont egyeztetés szükséges!