Érdekességek a kávézaccról

kaves-cikkep

Aki kávézik, reggeli rutinjához tapasztalataim szerint hozzátartozik, hogy miután lefőtt a kávé, reflexből a kávézaccot a szemetesbe dobja. Nagy hiba, főzés után is rengeteg tápanyag található benne, sok mindenben segítségünkre lehet.

Lássunk pár tippet szépségápolásra:

  • Szempuffadtság: zacchoz keverj egy kis vizet, a lényeg, hogy paszta állagú legyen. Majd kend óvatosan szemed alá, nagyjából negyed óráig hagyd rajta, majd bő vízzel mosd le. Ez az apró trükk bármikor segítségedre lehet.
  • Arcápolás: arcodat tisztítsd meg elsősorban, majd 2 ek natúr joghurtot keverj össze 1 ek zaccal. Ezt a kis pakolást vidd fel arcodra. Mivel a kávé vérkeringés fokozó, így ne lepődj meg, ha kicsit kipirul bőröd. Hetente 2x érdemes e pakolásra időt szánni.
  • Kézápolás: kézápolásra is kitűnő csodaszer, sőt, dohányosoknak mindenképpen ajánlatos. Eltünteti a kellemetlen szagokat és a foltokat is. Mindemellett kitűnő hámtalanító.
  • Fényes bőr: kávézaccot keverj össze kókuszolajjal vagy olívaolajjal, és ha teheted, kis teafaolajat csepegtess még hozzá. Körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozd be bőrödbe. Gyönyörűen ragyogó lesz tőle bőröd, mintha kicserélték volna.
  • Narancsbőr: narancsbőrrel szemben is segítségünkre lehet, előző pontban leírtak szerint cselekedj e kényes helyeken. Nem mondom, hogy eltünteti, de halványítja és puhábbá teszi a bőrfelületet. Ha a cél a narancsbőr eltüntetése, naponta masszírozd be a kényes részre, majd pár percig hagyd rajta. Nagyjából 2 hét múlva az eredmény már látható lesz.
  • Hajápolás: hajmosás előtt dörzsöld át fejbőrödet kávézaccal. Kiválóan leszedi a lerakódásokat, hajad így fényesebbé és egészségesebbé válik.

Bérletek


Kattints ide, ha szeretnéd megtekinteni a bérletekkel kapcsolatos áraim.

Ajándékutalvány

Masszázs ajándékba?
Masszázs ajándékutalvány bármely alkalomra igazi meglepetést nyújt!

Masszázs-Neked szalon

Tóth Nikolett masszőr

2030 Érd, Magoldna utca 1..

0630-663-7705

Időpont egyeztetés szükséges!